İSTANBUL / SULTANGAZİ - 125 Yıl İlkokulu

125 Yıl İlkokulu

Habibler Mah. A1 caddesi No50 Sultangazi İSTANBUL
Vizyon
İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
4/A sınıfı öğrencimiz Zeynep İnci AKKOYUN 2023 yılı 10 Kasım Atatürk´ü anma temalı resim yarışmasında Sultangazi ilçe birincisi olmuştur. Okulumuz 2-A sınıfı sek sek oyunu takımı 2023-2024 eğitim öğretim yılında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Sek Sek yarışması dalında Sultangazi İlçe üçüncüsü olmuştur.
(09:00-14:15)
kalorifer
Ulaşım
OKULUMUZA ESKİ EDİRNE ASFALTI - ÇÖP YOLU İSTİKAMETİNDE SEYİR EDEN MİNİBÜSLERLE ULAŞILABİLİR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ HABİBLER ANADOLU LİSESİNİN KARŞISINDA, ERGUN BAYLAV ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNİN YANINDADIR.
6 KM